fbpx

Какво е 24hairnow.com?

24hairnow.com е електронен график за работа под формата на удобно мобилно приложение за Вашият телефон или интернет сайт за Вашият офис компютър.

Защо да сменя хартиеният график с мобилно приложение? Вашият телефон е винаги с Вас, защо тогава носите допълнително тефтер и химикалка? А защо Вашите клиенти сами да не запазят своя час онлайн, без да прекъсват работата Ви с телефонни позвънявания?

Колко удобна е работата с приложението? Всички услуги, които предлагате, са предварително зададени с име и продължителност. Приложението автоматично показва часовете в които можете да изпълните дадена услуга спрямо Вашето работно време и текущите ангажименти. Вие или Вашите клиенти, избирате удобен начален час.

Какви умения са ми необходими за да настроя своето приложение? Не е необходимо да настройвате нищо. Ние ще направим всичко за да работите с Вашият календар така, както той Ви е необходим.

Колко ще струва използването на приложението? Тествате дали това приложение е удобно за Вас напълно безплатно за 9 месеца.

Как мога да започна? Много е лесно. Направете си регистрация тип Професионална и попълнете Форма за Персонален календар. Ние ще направим всичко останало.

Имате нужда от допълнителна информация?

Прегледайте тази страница.